Collecties

Arclinea

Uit een klein handwerkbedrijf kwam in 1960 de keukenfabrikant Arclinea voort. In 1963 maakte het bedrijf tijdens de interieurbeurs in Milaan grote indruk met een keuken waar alle apparatuur in kasten is geïntegreerd. Tot op de dag van vandaag zijn de keukens functioneel en esthetisch. Moderne materialen en hightech apparatuur gaan gepaard met stijlelementen die een natuurlijke, mediterrane warmte uitstralen.

Cesar

Al meer dan veertig jaar zijn enthousiasme en vastberadenheid de drijvende kracht van Cesar. Door het voortdurende proces van innovatie in keukens, ontstaat de ‘Cesar Unit’. ‘Cesar Unit’ is ontworpen op die manier dat de praktische en ergonomische eigenschappen de bovenhand nemen. Deze keuken wordt niet langer gezien als een object dat gebonden is aan de grootte van een ruimte.

Cassina

De Italiaanse meubelcollectie van Cassina biedt design aan van een uitzonderlijke elegantie, kwaliteit en klasse. U vindt in deze collectie onder andere design banken, design stoelen, design fauteuils en design tafels allemaal vervaardigd uit kwalitatieve materialen. Bovendien is Cassina gekend door haar collectie van beroemdheden zoals Le Corbusier, Frank Lloyd Wright, Gerrit Rietveld, Mario Bellini en Philippe Starck.

Rimadesio

Rimadesio is een Italiaanse meubelfabrikant gespecialiseerd in de verwerking van glas en aluminium. Het produceert systemen zoals deuren, glijpanelen, rekken, inklapbare kasten en een verzameling complementair meubilair. Het biedt een aanbod dat voortdurend in omvang stijgt en bovendien samengaat met een architecturaal concept.

Clei

Clei is een meubelfabrikant gevestigd in Italië. Het bedrijf speelt in op de groeiende vraag naar veelzijdige en multifunctionele meubeloplossingen. Men heeft twee modulaire collecties: ‘Living Systems’ en ‘Young Systems’ waarbij flexibele meubelsystemen geïntegreerd worden in een woonkamer of in een ruimte voor jongeren.

Overige partners

Toestellen

Interieur

Verlichting

Tapijten

Interieurtextiel