Collecties

Arclinea

Uit een klein handwerkbedrijf kwam in 1960 de keukenfabrikant Arclinea voort. In 1963 maakte het bedrijf tijdens de interieurbeurs in Milaan grote indruk met een keuken waar alle apparatuur in kasten is geïntegreerd. Tot op de dag van vandaag zijn de keukens functioneel en esthetisch. Moderne materialen en hightech apparatuur gaan gepaard met stijlelementen die een natuurlijke, mediterrane warmte uitstralen.

Cesar

Al meer dan veertig jaar zijn enthousiasme en vastberadenheid de drijvende kracht van Cesar. Door het voortdurende proces van innovatie in keukens, ontstaat de ‘Cesar Unit’. ‘Cesar Unit’ is ontworpen op die manier dat de praktische en ergonomische eigenschappen de bovenhand nemen. Deze keuken wordt niet langer gezien als een object dat gebonden is aan de grootte van een ruimte.

Boeken

Video’s

Cassina

De Italiaanse meubelcollectie van Cassina biedt design aan van een uitzonderlijke elegantie, kwaliteit en klasse. U vindt in deze collectie onder andere design banken, design stoelen, design fauteuils en design tafels allemaal vervaardigd uit kwalitatieve materialen. Bovendien is Cassina gekend door haar collectie van beroemdheden zoals Le Corbusier, Frank Lloyd Wright, Gerrit Rietveld, Mario Bellini en Philippe Starck.

Rimadesio

Rimadesio is een Italiaanse meubelfabrikant gespecialiseerd in de verwerking van glas en aluminium. Het produceert systemen zoals deuren, glijpanelen, rekken, inklapbare kasten en een verzameling complementair meubilair. Het biedt een aanbod dat voortdurend in omvang stijgt en bovendien samengaat met een architecturaal concept.

Ferm Living

Deens Design met liefde gemaakt… Het eigentijdse designmerk Ferm Living is een bedrijf dat prachtige interieur items met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005.

Clei

Clei is een meubelfabrikant gevestigd in Italië. Het bedrijf speelt in op de groeiende vraag naar veelzijdige en multifunctionele meubeloplossingen. Men heeft twee modulaire collecties: ‘Living Systems’ en ‘Young Systems’ waarbij flexibele meubelsystemen geïntegreerd worden in een woonkamer of in een ruimte voor jongeren.

String

In 2009 vierde String zijn 60ste verjaardag. In de beginjaren van String, werden de opstelling voornamelijk gebruikt als boekenrekken. Over de jaren heen is String gegroeid en trad het meubel buiten de kantoormuren. Zo zijn er nu opstellingen beschikbaar om in de keuken, speelkamer, woonkamer en badkamer te plaatsen. De sterkte van het merk en het product ligt in het feit dat het modulair opgesteld is en dat je het volledig zelf kan samenstellen.

Extremis

Extremis werd opgericht in 1994. Het eerste geesteskind van Dirk Wynants was de ronde tuintafel met verstelbare banken, Gargantua, die intussen een echte designklassieker is geworden. ‘Creëer niets, tenzij het én nodig én nuttig is. En als dat zo is, twijfel dan niet om het ook mooi te maken.’ Deze quote uit de aloude Shaker gemeenschap vat exact samen wat Extremis doet. Extremis brengt niet gewoon mooi buitenmeubilair op de markt. Extremis maakt ‘tools’ die het leven beter maken. Aangenamer. Deze ’tools voor togetherness’ moeten altijd functioneel zijn. En vooral: altijd beter zijn dan de producten die al bestaan. In de ontwerpen van Extremis is elk aspect het resultaat van een zorgvuldige afweging.

Trizo21

In 2001 hield Bruno Van Meenen zijn ontwerp- en productiebedrijf voor architecturale verlichting boven de doopvont, met 15 jaar zorgvuldig opgebouwde knowhow en expertise als bagage. Trizo21 stond toen – en nog steeds – voor eigenhandig ontworpen en ontwikkelde verlichtingsarmaturen van hoge kwaliteit. Zuiver Belgisch design, sober en smaakvol uitgevoerd, met een optimistische twist. Architecturale verlichting volgens Trizo21 is puur en ontdaan van overbodige franje.

Brokis

De puurheid en de helderheid van glas, dat is waar Brokis voor staat. Het Tsjechische merk verlicht vele huiskamers met hun prachtige, mondgeblazen armaturen, gecombineerd met eerlijke grondstoffen zoals hout of metaal.

Een prachtige illustratie hiervan is de Brokis Balloon. Binnenin de elegante, glazen omsluiting bevindt zich de lichtbron in een soort van zwevende trechter. Een ontwerp waar je uren naar kan blijven kijken.

Overige partners

Toestellen

Interieur

Verlichting

Outdoor

Accessoires

Tapijten

Interieurtextiel