Contact

  Heeft u een vraag?

  Wij helpen je graag verder.

  Bereikbaarheid

  Si Accomodi bevindt zich op de Frankrijklei 135 in het bruisende centrum van Antwerpen.

  Ondanks de werken op de Frankrijklei, zijn wij vlot bereikbaar. Wie meer info wil over de knip in de leien, surf naar www.slimnaarantwerpen.be of naar www.noorderlijn.be.

  U kan ons vlot bereiken met de wagen door de juiste toegangspoort te kiezen op de Ring en de Singel. U kan kiezen voor afrit 3 – Borgerhout, afrit 4 & 5 – Berchem of afrit 5a Het Zuid.

  U kan gebruik maken van de Indigo-parking ‘Nationale Bank’. Deze ondergrondse parkeergarage heeft twee toegangswegen met de wagen, namelijk via de Britselei vertrekkende van het Zuid (nieuw justitiepaleis) of via de ingang van de Van Eycktunnel aan het kruispunt met de Van Breestraat en de Rubenslei.

  U kan ons ook bereiken met het openbaar vervoer. U kan afstappen aan halte Nationale Bank met de buslijnen 1 en 13 en de tramlijnen 4, 7, 8 en 10. Het station Antwerpen-Centraal bevindt zich op wandelafstand.

  Covid 19 – openingsuren

  Wegens de nieuwe Covid regels is de winkel gesloten vanaf 2/11 tot 14/12. Vanaf dinsdag 15/12 hopen we jullie terug te mogen verwelkomen.

  Wij werken achter de schermen verder, u kan ons per mail bereiken voor informatie en mogelijke afspraken: contact@siaccomodi.be of gewoon even bellen tijdens de weekdagen tussen 10 en 18 uur (maandag gesloten).

  Leveringen en afhalingen gaan gewoon verder. We houden ons natuurlijk aan alle maatregelen. We houden het veilig. Een goede gezondheid gewenst!